NABÍZÍME KOMPLETNÍ SLUŽBY

Naším posláním je přinášet svým hostům lovecké a myslivecké zážitky, na které nezapomenou. Naše služby pokrývají vše, co se týká vašeho lovu, abyste neměli žádné starosti a odnesli si ty nejlepší vzpomínky. A hlavně – rádi se k nám vraceli.

Lov dančí a mufloní zvěře v oboře Čertáno

Naše obora nabízí více než 500 hektarů plochy a díky své členitosti nabízí krásné prostředí jak pro vás, tak i zvěř, která zde žije. Můžete u nás lovit jak trofejovou zvěř, tak i holou.

Lov černé, srnčí a vysoké ve volnosti

Kromě naší obory Čertáno máme k dispozici i otevřenou honitbu, která je vám také k dispozici. Je výborně zazvěřená a nabízí trofejovou zvěř vysoké kvality.

Relaxační pobyty v oboře

Pokud si přejete užít svůj volný čas v přírodě nebo chcete trávit volný čas i s vašimi blízkými, kteří nejsou myslivci? Vezměte je sebou! Přímo v srdci naší obory se nachází skvěle vybavený mobilheim. Nabízíme kromě klidného a relaxačního prostředí, možnost rybolovu v přilehlém rybníku, ráj pro houbaře a spoustu dalších skvělých zážitků.

Úspěšným lovem však naše služby nekončí. Pro vás comfort zajišťujeme i veškeré následné služby, které souvisejí se zvěří a zvěřinou. 

Odborné bourání ulovené zvěřiny

Váš ulovený kus rozbouráne a zpracujeme na našich vlastních jatkách. Zvěřinu vám pak doručíme až k prahu vašeho domova. Vyzrálé, zabalené a vychlazené připravené přímo ke konzumaci nebo uskladnění.

Preparace trofejí

Trvalou vzpomínku na úspěšný lov pro vás zajistíme ve formě odborné preparace trofeje přesně podle vašeho přání. Ať už se jedná o lebku nebo chcete vypreparovat celou hruď? A co třeba vyčinění kůže? Vše zajistíme ve 100% kvalitě a rychle. Trofej vám samozřejmě doručíme až na váš práh!

Doplňkové služby

Gastro služby

Vyřízení dokladů
zapůjčení zbraně

Doprava