Těšíme se
na vás

Přijeďte za námi a přesvědčte se o tom, že u nás zažijete jen ty nejlepší zážitky

Dělám to, co mě baví!

Myslivost je můj život

Od malička jsem měl rád les, zvěř, lov a sportovní střelbu. Pak mě vítr zavál do světa velkého bussinesu, ale své vášni k přírodě, myslivosti a lovu jsem zůstal věrný. Nakonec se mi podařilo nalézt takovou kombinaci své životní cesty, kdy se práce stala koníčkem a koníček prací.  A tak to vlastně všechno začalo!

Jsem rád, když mohu pečovat o zvěř a zvyšovat tak její kvalitu. Jsem rád, když je za mnou práce vidět a druhý to ocení. Jsem rád, když mohu pečovat o myslivecké tradice a jsem rád ve společnosti myslivců a lovců, lidí, kteří mají přírodu a relax v ní jako své hobby nebo dokonce jako poslání.

Věřím, že se mi podařilo okolo sebe vybudovat skvělý tým lidí, bez kterých bych spoustu věcí nezvládl a kteří patří mezi mé nejlepší přátele. A kterým také vděčím za spoustu svých úspěchů.

V rámci své práce poznávám rád nové lidi, se kterými vzájemně sdílím své zkušenosti a užívám si pohody při realizaci našich koníčků a plnění si životních mysliveckých snů!

Bude mi potěšením poznat i Vás.

Naši průvodci se vždy postarají o to, abyste měli perfektní lovecký zážitek

Náš tým se skládá ze zkušených myslivců a průvodců, seznamte se s nimi.

Martin
Šindelář

Zkušený lovec a průvodce, jako lesní inženýr má les jako druhý domov.

Partik
Kroupa

Letitý průvodce v myslivosti, jeho lesnické vzdělání a znalost přírody je při doprovodech nenahraditelnou výhodou.

Václav
Penc

Vyrůstal v lánské oboře a málokdo toho ví o zvěři a jejím životě víc než právě Vašek.

František
Hondl

Myslivec tělem i duší. Je zodpovědný za hospodaření ve všech našich honitbách, ale i tak si vždy najde čas na doprovod hostů.

Reference našich klientů

IMG_8374
"V oboře Čertáno jsem měl možnost lovit už třetím rokem. Vždycky mě přivítala skvělá společnost, vynikající občerstvení a ještě lepší lovecké zážitky. Lovecký doprovod je skvělý a zkušený. Moc děkuji a těším se na svojí další návštěvu."
Jiří Kratochvíl
WhatsApp Image 2024-03-27 at 20.39.12
"V oboře Čertáno jsem ulovil životní dančí trofej. Lov jsem spojil s relaxací a pobytem v krásné přírodě. Zkušenost, profesionalita zaručena. Příšte přijedu i s kamarády."
Petr Vokurka
WhatsApp Image 2024-03-27 at 20.40.56
"Mám odsud spoustu zajímavých loveckých zážitků jak z lovu holé tak i trofejové zvěře. Svou rozlohou a členitostí je to velmi zajímavá obora, která nabízí atraktivni lovecké zážitky."
Karel Bělohlávek
adela_vasakova
"Lov v oboře Čertano byla moje první zkušenost s lovenim dančí zvěře v oboře , ale také úplně můj první lov na trofejovou zvěř. Lov v oboře nebyl jednoduchý, ale zvěře jsme viděli dost. Kolektiv lidi byl příjemný a doprovod byl velmi trpělivý. Ubytování přímo vedle obory tím pádem jsme to měly blízko. Lov v oboře Čertano se mi velice líbil a byla jsem spokojena s ulovenou zvěři. Lov v oboře Čertano doporučuji."
Adéla Vašáková
pavel_a_marketa
"Navštívili jsme již několikrát oboru Čertáno, moc se nám zde líbilo. Je tam krásná příroda, hodně lesní zvěře, hezké a účelné vybavení pro myslivost i odpočinek a mnoho možností toulek krásnou krajinou. Pokaždé se tam sejde bezvadná parta lidí a proto se tam rádi vracíme. Děkujeme"
Pavel a Markéta
josef_komarek
"Byl jsem poprvé lovit v dančí oboře, i přesto dohnat daňka při říji na tak velké ploše nebylo úplně snadné. Nakonec se to podařilo a ten lov stál opravdu za to. Klukům z Čertána 👍"
Josef Komárek